TOKAJMAGIC:FurmintFebruár Speciál I. A természetes édesség titka
Budapest, Villa Bagatelle
Amolyan Magic-esen kezdik meg a FurmintFebruárt, rögtön a jeles hónap első napján. Kézdy Dani nagyszerű kezdeményezése nyomán országos mozgalommá nőtte ki magát ez a februári furmint-aktivitás, és hát nem utolsó sorban Tokajról is szól majd ez a hónap, így ők sem szeretnének lemaradni.
Rögtön két borsorral, két eseménnyel két teljesen más történet mentén boncolgatják egyik kedvenc hazai szőlőfajtánkat. Az első a maradékcukorról fog szólni, ami Tokajt hajdan híressé tette. Az első szólamokban tehát azt járják körbe, hogyan tette az édesség, s a borvidék fő szőlőfajtája Hegyalját naggyá, hogyan lett a tokajiból a világ legjobb természetes (!) édes bora: félszáraztól, késői szüreten át, szamorodni, jégbor, aszú és talán még egy igazán különleges esszencia is pohárba fog kerülni.
- Bardon Meszes Furmint 2017
- Disznókő 1413 Szamorodni 2013
- Degenfeld Andante Furmint 2011
- Pajzos Jégbor 2007
- Hímesudvar 6 puttonyos tokaji aszú 1993
- Esszencia-meglepetés
Az egyedi borkóstoló-élmény ára: 15.900.-
(Melyet a helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehet rendezni.)
PONTOS KEZDÉS!
A férőhelyek száma limitált, ezért kérlek, hogy a részvételi szándékod jelezd elérhetőségeinken: +36 20 244 60 97
hello@tokajmagic.hu.
DUGÓSZABÁLY: A hibás palack sajnos mindig benne van a pakliban. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezekből a ritkaságokból nem áll rendelkezésre cserepalack a helyszínen és valószínű, hogy később sem (de mindent megteszünk). Ezért, ha bármelyik tétel hibás, nem tudunk másik palackot bontani. Ilyen esetben a belépő legfeljebb 1/6-od részét tudom neked elengedni (két dugós esetén 2/6-od stb...de ilyesmibe jobb bele se gondolni).
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!