A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

TOKAJMAGIC:FurmintFebruár Speciál I. A természetes édesség titka

02. 01.

Budapest, Villa BagatelleAmolyan Magic-esen kezdik meg a FurmintFebruárt, rögtön a jeles hónap első napján. Kézdy Dani nagyszerű kezdeményezése nyomán országos mozgalommá nőtte ki magát ez a februári furmint-aktivitás, és hát nem utolsó sorban Tokajról is szól majd ez a hónap, így ők sem szeretnének lemaradni.

 

Rögtön két borsorral, két eseménnyel két teljesen más történet mentén boncolgatják egyik kedvenc hazai szőlőfajtánkat. Az első a maradékcukorról fog szólni, ami Tokajt hajdan híressé tette. Az első szólamokban tehát azt járják körbe, hogyan tette az édesség, s a borvidék fő szőlőfajtája Hegyalját naggyá, hogyan lett a tokajiból a világ legjobb természetes (!) édes bora: félszáraztól, késői szüreten át, szamorodni, jégbor, aszú és talán még egy igazán különleges esszencia is pohárba fog kerülni.

  1. Bardon Meszes Furmint 2017
  2. Disznókő 1413 Szamorodni 2013
  3. Degenfeld Andante Furmint 2011
  4. Pajzos Jégbor 2007
  5. Hímesudvar 6 puttonyos tokaji aszú 1993
  6. Esszencia-meglepetés


Az egyedi borkóstoló-élmény ára: 15.900.-
(Melyet a helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehet rendezni.)
PONTOS KEZDÉS!
A férőhelyek száma limitált, ezért kérlek, hogy a részvételi szándékod jelezd elérhetőségeinken: +36 20 244 60 97
hello@tokajmagic.hu.

DUGÓSZABÁLY: A hibás palack sajnos mindig benne van a pakliban. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezekből a ritkaságokból nem áll rendelkezésre cserepalack a helyszínen és valószínű, hogy később sem (de mindent megteszünk). Ezért, ha bármelyik tétel hibás, nem tudunk másik palackot bontani. Ilyen esetben a belépő legfeljebb 1/6-od részét tudom neked elengedni (két dugós esetén 2/6-od stb...de ilyesmibe jobb bele se gondolni). 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!