06. 13.
Vulkanikus borok és kézműves sajtok estje
03. 16.
Farkasmályi, Sziluett Borhotel
Kiváló kézműves sajtok, amelyek mellé vulkanikus csodákat kóstolhatnak - ennél nem is vágyhatnak többre
Sánta Judit okleveles sajtkészítő a kecskesajtok kulisszatitkait fedi fel, az állattartástól a fűszerek és egyéb alapanyagok felhasználásán át az ajánlott fogyasztásig.
A sajtkóstoló része személyenként 10 dkg sajt.
Ezzel párhuzamban Piroska Tibor a Kékhegy Pince (Gyöngyöspata) tulajdonosa és borásza vulkanikus borokkal teszi teljessé az estét, akinek előadásában megismerheti borászatuk történetét és a kóstolt borokon keresztül (5 x 1 dl) filozófiájukat:
- AMI ÚRRÁ TESZ 2016
- ZÖLD VELTELINI héjon erjesztett 2016
- SZÜRKEBARÁT héjon erjesztett 2016
- PIROSKA SILLER 2016
- ANDESIT 2014
Az eseményre a Farkasmály pincesor 11-es pincéjében kerül sor, ahol az állandó hőmérséklet 14 C fok, így érdemes rétegesen és melegen öltözni.
Jegyek elővétellel kaphatóak a Hotel Sziluettben.
A részvételi jegyár a sajt és borkóstolóval együtt 3800 Ft / fő - amely ár az ÁFA összegét tartalmazza.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!