A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A 12 kedvenc magyar bor története volt a kedvenc áprilisban

A hónap legolvasottabb cikkei

2020-05-01 | Vinoport


A 12 kedvenc magyar bor története volt a kedvenc áprilisban

Április a legek hónapja volt a Vinoporton, több valamilyen listát tartalmazó írás is bekerült a legnépszerűbbek közé. Emellett persze még mindig jutott hely sajnos a koronavírusos híreknek is.


A koronavírus nyomán elrendelt karantén miatt gombamód szaporodnak az online boros szolgáltatások. Olyan ötleteket is bemutattunk, amik a magyar borászatokat nemcsak a válságból való kilábalásban, de akár hosszútávon is segíthetik.

 

 

A Borközgazdászok Amerikai Szövetsége listába szedte a világ legnagyobb szőlőtermelő országait. Meglepő, kiket előz meg Magyarország és kik előznek meg  minket.

 

Sokan olvasták azt a két hírt, melyben arról írtunk, hogy a villányi Bock Pince és a neszmélyi Hilltop Borászat is csatasorba állt a koronavírus ellen folytatott küzdelemben.

 

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa tájékoztatása szerint a szőlőbortermelés és szőlőtermesztés ágazatokban tevékenykedő foglalkoztatók a 2020. március, április, május és június hónapokra kedvezményeket kapnak. Ebben a cikkben írtunk a részletekről

 

Az 1986-ban alapított, manapság 23 milliós olvasótáborral rendelkező brit Independent újságírója egy cikkben összeszedte a 12 kedvenc magyar borát. A lista a magyar borszeretők érdeklődését is felkeltette, ez volt a hónap legolvasottabb cikke a Vinoporton

 



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!