A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A „világ 10 leg”-je felrobbantotta a Vinoportot

Február legolvasottabb cikkei

2019-02-28 | Vinoport


A „világ 10 leg”-je felrobbantotta a Vinoportot

Február a báli szezonról szól, nem mellesleg az utolsó téli hónap. Mégis egy olyan cikk lett a legolvasottabb, aminek egyikhez sincsen köze.


Fotó: Gellér Anna

 

Február 14-én zajlott a Winelovers Magyar Borok Bálja, sokat foglalkoztunk a legexkluzívabb hazai boros eseménnyel. Ezek közül a legolvasottabb a "flódnikirálynő" Raj Ráchellel készített interjúnk volt, aki a báli vacsora desszertjét készítette. A beszélgetés során mesélt természetesen a borokhoz fűződő viszonyáról is. (Aki lemaradt az eseményről, itt egy rövidebb, itt pedig egy hosszabb videós ízelítőt kaphat belőle.)

 

 

Szintén a hónap elején borászoknak, pincészeteknek adtunk tanácsot, bemutattuk Richard Hemming Master of Wine tippjeit, hogyan lehet kevés pénzből hatékony marketinget folytatni.

 

Aki jobban elmélyedne a témában, megteheti a Borkollégium áprilisban induló Bormarketing tanfolyamán, ahol az érdeklődők a Borkollégium oktatóinak és a borpiac meghatározó szakembereinek segítségével tehetnek szert gyakorlatorientált tudásra.

 

Ezután tettünk egy rövid kitérőt Olaszországba, ahol a szicíliai borrégió továbbra is nagyon nyomul. Most éppen korábban eltűntnek hitt őshonos szőlőfajtákkal készülnek nagyot robbantani.

 

Február abszolút győztese az a cikk, amelyikben összegyűjtöttük a világ 10 legnépszerűbb boros márkáját az eladási számok alapján. Szinte hihetetlen, a lista első helyezettjének éves termelése majdnem eléri hazánk éves össz termelését. És ami talán még meglepőbb, ez a borászat nem Kínában van.

 

Forradalmi és hamarosan szériaérett állapotba kerül – ezt állítja a szőlő-növényvédelmet új alapokra helyező rendszer, a Viti-Tunnel megálmodója.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!