A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Alcopop, agyag, satöbbi

Február legolvasottabb cikkei

2021-03-01 | Vinoport


Alcopop, agyag, satöbbi

Az elmúlt hónapban (is) sok hasznos információt igyekeztünk összegyűjteni a borászatoknak, legyen szó a borok készítéséről vagy éppen az értékesítésükről. Érdemes elolvasni még egyszer a cikkeket.


A hátunk mögött hagyott hónapban különös vendég járt a Vinoport virtuális interjúszobájában. Tóth Judit, a Bankárképző alapító elnöke, sikeres pénzügyi szakemberként mondta el a véleményét a magyar borokról. Azt is elárulta, ő melyik borvidékbe fektetne.

 

 

A corvinus Borkommunikáció kurzus hallgató dolgozatukban azt vizsgálták, hogyan, milyen intenzitással használják a borászatok a közösségi médiát, illetve hogy a karantén „kényszere” alatt változtattak-e kommunikációs stratégiájukon.

 

Az alcopop-divat tökéletesen megmutatja, milyen borra vágyik a z-generáció – írtuk Februárban. De mi is az az alcopop és mit tud hasznosítani ennek az italnak a szédületes sikeréből a boripar?

 

A Borközgazdászok Amerikai Szövetsége (American Association of Wine Economists, AAWE) az EUROSTAT összehasonlító adatait tette közzé az európai országok szőlőskertjeinek méretéről. Mekkora az átlagos birtokméret Magyarországon és ezzel hol helyezkedünk el a rangsorban?

 

Vízmegtartó-képességük miatt ma még sokan átkozzák, egyesek szerint azonban a felmelegedéssel eljön az agyag ideje. A Vinoport cikkében magyar szakember véleményét is kikérte, emellett olyan kutatásokból idéz, amik az agyagos talaj és a bor minőségének kapcsolatát vizsgálták.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!