A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Egy cikk mind felett

Június legolvasottabb írásai

2020-06-30 | Vinoport


Egy cikk mind felett

A mögöttünk hagyott hónapban egy írásunk olvasottsága kimagaslott a többi közül. A további négy legnépszerűbb cikket is érdemes elolvasni.


Július 3-ig még lehet jelentkezni az idei Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor versenyre. A felhívást rengetegen olvasták és nevezések is szép számmal érkeztek már eddig is. Még mindig nem késő csatlakozni! A magazin egyébként már előrendelhető, aki megteszi, számos értékes ajándékot is kap szeptemberben a példánya mellé.

 

 

Hatalmasat ment az interjú Dr. Kállay Miklós borászprofesszorral, az elmúlt egy év legolvasottabb írása a Vinoporton. Nem csoda, hiszen szó esik benne szinte minden a szakmát jelenleg foglalkoztató kérdésről.

 

Véget ért cikkíró versenyünk, a legjobb írásokat el is kezdtük megjelentetni. Nagyon érdekes volt és sokan olvasták Bihari Zoltánnak, a Tokaji Kutatóintézet egykori igazgatójának cikkét a tokaji szőlőművelés-bortermelés kialakulásáról. Szintén szépen teljesített Nagy Beatrix Viktória cavás cikke.

 

Remélhetőleg lassan végleg magunk mögött hagyjuk a koronavírust. A vendéglátás lassan már éledezik. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Dr. Szolnoki Gergelynek, a Geisenheimi Egyetem professzorának segítségével mérte fel a járvány okozta eddigi károkat és állított fel lehetséges forgatókönyvet a jövőre vonatkozóan.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!