A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Hogyan utazhatunk a nyitás után?

Borászoknak, borászatoknak egyaránt fontos információk

2021-04-19 | Vinoport


Hogyan utazhatunk a nyitás után?

Remélhetőleg hamarosan utazhatnak a borászok külföldi szakmai rendezvényekre, a borbarátok pedig a pincészetekhez. Bizonyos „új játékszabályokat” azonban ez után is be kell tartani.


2020 tavasza, a Covid-19 megjelenése óta csak kisebb-nagyobb korlátozásokkal lehet külföldre utazni. Ennek következtében számos boros rendezvény, szakmai kiállítás is elmaradt vagy eltolódott.

 

 

A világban zajló folyamatos vakcinácónak köszönhetően újra nyitnak az országok, a remények szerint lassan megint beindulhatnak az utazások is, a borászok is utazhatnak külföldre és a pincékhez is érkezhetnek vendégek. A Privat-Banking.hu cikke egy vezető elemző segítségével az utazáskor mérlegelendő szempontokról és a megváltozó utazási szokásokról készített elemző cikket.

 

Mikola György az intrjúban többek között arra hívja fel az olvasók figyelmét, hogy elindulás előtt „a megszokottnál is körültekintőbben kell tájékozódni az egyes országokra vonatkozó egészségügyi és adminisztratív beutazási feltételekről, amelyek ráadásul (...) folyamatosan változhatnak”. A beszélgetésben szó esik arról is, hogyan kell eljárni, ha valaki az otthonától távol fertőződik meg koronavírussal.

 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!