A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nagyon mozgolódott a borágazat májusban

A hónap legolvasottabb cikkei

2020-06-01 | Vinoport


Nagyon mozgolódott a borágazat májusban

Sok minden történt az elmúlt hónapban boros fronton. Most egy cikkben összeszedtük a legfontosabb híreket.


A járvány közepette a Soproni borvidék aktív közössége újra egymásra talált, együtt tűzték ki célul a borvidék megújítását. Első lépésként megszületett a logót és a marketingstratégia.

 

 

A futballstadionokból lopta az ötletet a Green Farm Robotics a nem rég bemutatott legújabb innovációjához, amivel kiiktathatóvá válnak a környezetszennyező traktorok.

 

Szakemberek a járvány folyományaként túltermelési válságtól tartanak, ezért arról győzködik az Európai Unió illetékeseit, soron kívül biztosítsanak forrást a kényszerlepárlásoknak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük pro és kontra megszólalásokat az ügyben.

 

Magyar pincészetek is szép számmal neveznek minden évben a Concours Mondial de Bruxelles-re (CMB), Európa egyik nagy presztízsű borversenyére. A szervezők most kihírdették a márciusról elhalasztott esemény új időpontját.

 

A Vinoport is szemlézte azt a hosszú interjút, amit a novekedes.hu készített Légli Ottóval. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke ebben kifejti többek között a szervezet zéró toleranciával kapcsolatos álláspontját.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!