A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A sommelier botránytól Laposa Bence kitüntetéséig

Október legolvasottabb cikkei

2018-11-01 | Vinoport


A sommelier botránytól Laposa Bence kitüntetéséig

Bár az október a borágazatban elsősorban a szüretről szól, a legolvasottabb cikkek listája alapján azt kell mondanunk, mozgalmas és változatos hónapon vagyunk túl.


Örömteli, hogy felfért a legolvasottabb írások listájára az október elején meghirdetett cikkíró versenyünk. November 15-ig egyébként még van lehetőség pályaművek beküldésére. A nyeremények értékesek és izgalmasak, emellett pedig a tehetséges szerzőknek belépőt biztosítunk a boros szakma világába.

 

Szintén a hónap elején örvendeztetett meg minket egy blogposzttal Evans Victoria, amelynek már a címe is sokat sejtető volt. A „Túllépve a klasszikus bor-étel párosításokon” valóban egy újszerű megközelítése a témának.

 

 

Kollár Mariann nemzetközi borakadémikus idén ősztől a budafoki Soós István iskola borászati képzését látogatja. A sorozatindító cikkében első benyomásairól és a szigetcsépi szüretről mesélt.

 

Nem sokkal ezután érkezett a hír, hogy a 24 sikeres szeptemberi vizsgázóból 23-nak megsemmisítik az eredményét és visszavonják a Master Sommelier kinevezését (ez a legrangosabb cím, amit egy sommelier elérhet). A részletekről itt számoltunk be.

 

Október 16-án a Müpában Orbán Viktor miniszterelnöktől vehette át a Pro Turismo díjat Laposa Bence badacsonyi borász. A vele készített interjúnkban elmondta, szerinte minek köszönheti a kitüntetést.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!