A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Egyre fontosabb a szakmában a nemzetközi borakadémikus cím

2019 első diplomaátadója rekordot döntött a WSET-nél

2019-01-25 | Vinoport


Egyre fontosabb a szakmában a nemzetközi borakadémikus cím

A WSET diploma és képzés mára egyértelműen elismert helyet vívott ki magának szakmai körökben, borászok is egyre nagyobb számban vannak a hallgatók között.


Több mint 500 nemzetközi bor és párlat szakember, meghatározó piaci szereplő gyűlt össze január 21-én Londonban a Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomaosztójára. Ez volt az első esemény idén a fennállásának 50 éves jubileumát 2019-ben ünneplő, és ebből az alkalomból jelentős fejlesztéseket és újításokat tervező intézmény szervezésében.

 

Itt megtudhatja, mi a különbség a WSET és a nem WSET tanfolyamok között.

 

Az átadón összesen több mint 40 ország 532 hallgatója vehette át diplomáját Ian Harristől, a WSET első emberétől, ez 21%-os növekedés az előző évhez képest. 1970-ben, az első diplomaátadón mindösszesen 84-en részesültek ebben az elismerésben.

 

Jelentkezzen Ön is alap-, közép- vagy felsőfokú kurzusaira! Bővebb információkat a Borkollégium honlapján talál.

 

A WSET diploma és képzés mára egyértelműen elismert helyet vívott ki magának szakmai körökben, jól mutatja ezt, hogy „a végzett borakadémikusok nem elhanyagolható része borász” – nyilatkozta tavaly a Borászportálnak Josef Schuller, osztrák Master of Wine, a Magyarországhoz legközelebb akkreditált diplomakurzust kínáló ruszti Osztrák Borakadémia vezetője.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!