A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ilyen volt a nyári Etyeki Piknik

Ilyen volt a nyári Etyeki Piknik

2016-06-06 | Ferenczi Csilla


Ilyen volt a nyári Etyeki Piknik

Az Etyeki Piknik idén nyáron is érdekes programokkal várta a látogatóit, a Piknik Borkollégium pedig most először jelentkezett (ingyenes) borkurzusaival!


Bár a hét közepén nem úgy tűnt, de – egy-két záportól eltekintve az időjárás is kedvezett: az Etyeki Piknik szuper volt, mint mindig. Nagyszerű borászoknál lehetett kóstolni, a Piknik Borkollégiumnál pedig meg lehetett tanulni azt is, hogy hogyan. 

 

Ilyen volt a nyári Etyeki Piknik

 

Folk zene, borász foci, főzőverseny, gyerekprogramok és ingyenes borkurzusok tarkították az idei nyári Etyeki Piknik programjait. A borkurzusokon az érdeklődők négy alapvető borstílussal, és az egyensúlycentrikus kóstolás alapjaival ismerkedhettek meg. Ebédidőben már válogathattunk a mangalica tarja, a konfitált kacsamell, az ínyenc sonkák széles választékából, sőt házi rétest és borszőlő fagyit is kóstolhattunk.

 

A versenyszellem is szerepet kapott, hiszen a vállalkozó szelleműek megmérettethették tudásukat a hagyományos főzőversenyen, a borász csapat pedig ismét összecsapott a Magyar Országgyűlés labdarúgó-válogatottjával. A Mezei Dániel által élőben közvetített találkozót a politikusok nyerték 4:2 arányban. A Gasztrosétány legközelebb az Őszi Etyeki Piknikkel jelentkezik szeptember 3-4-én!

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!