A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Íme a 2019-es Borászok Borásza 5 döntőse

Határon túli borász és hölgy is van közöttük

2019-03-19 | Vinoport


Íme a 2019-es Borászok Borásza 5 döntőse

Március 1-én a Borászok Borásza Kóstoló Kör keretein belül az 50 legjobb magyar borász az év egyik legexkluzívabb kóstolóját tartotta meg. Az „ötvenek” leadták szavazatukat, vagyis kiderült, közülük ki az az 5, aki versenyben maradt a 2019-es Borászok Borásza díjért.


A március 2-án Budapesten tartott Borászok Borásza Kóstoló Kör egyik legfontosabb célja az volt, hogy a legjobb borászok pontosabb és friss képet kaphassanak egymás munkájáról és ezzel felelősebben szavazhassanak a végső győztesre. A nap folyamán az 50 jelölt mindegyike leadta a szavazatát, aminek eredményeképpen az öten közülök bejutottak a döntőbe. (Beszámoló az eseményről itt olvasható.)

 

 

A legjobb 5 listája:

 

A Borászok Borásza lebonyolításának megfelelően a borászok két körben szavaznak. A legjobb öt nyilvánosságra hozatalával az alapítvány el is indította a mindent eldöntő második fordulót. Szavazati joga a Borászok Borásza szavazás második körében is az ötveneknek van. A hagyományoknak megfelelően a győztes nevét a Borászok Borásza Díjátadógálán hozzák nyilvánosságra ünnepélyes keretek között, április 26-án.

 

>>> Beszámoló a 2018-as díjátadógáláról

 

Addig is érdemes belenézni a Borászok Borásza Kóstoló Kör legszebb pillanataiba:

 



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!