A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ön lesz a következő MW-aspiráns?

Nyílt nap

2016-03-25 | Tóth Zsófia


Ön lesz a következő MW-aspiráns?

A Master of Wine (MW) a borvilág legrangosabb címe, most kiderül, hogyan lehet megszerezni. Három információs nyílt napot is tart júniusban az Institute of Masters of Wine Ausztriában, Ruszton.


Az Institute of Masters of Wine  (IMW) és az Osztrák Borakadémia (Weinakademie Österreich) Ruszton nyílt napot szervez június 7-9. között. A nyílt napon a Wine and Spirit Education Trust (WSET) Diploma aktív és végzett hallgatóit szólítják meg, akik közelebbről is megismerhetik a Master of Wine programot.

 

Az előadásokat többek között az Osztrák Borakadémia (Weinakademie Österreich) igazgatója, Dr. Josef Schuller MW tartja majd. Mellette olyan neves borakadémikusokkal találkozhatunk, mint Caro Maurer MW, Neil Tully MW and Eugene Mlynczyk MW.

 

 

A nyílt napokon az érdeklődők részleteket tudhatnak meg a Master of Wine programról, magáról a képzésről, a tandíjról és egyéb költségekről – amelyek egyébként meglehetősen magasak – és persze a felvételi követelményekről. Angol nyelvű workshopokon, kóstolókon és előadásokon keresztül kerül bemutatásra a program, különös tekintettel a MW vizsgához szükséges tudnivalókra. A kóstolókon különböző borokkal ismerkednek meg a világ borvidékeiről, ahol a MW-k irányításával elsajátíthatják a kóstolási technikákat.

 

A boros szakmai körökben csak "Rusztként" emlegetett Weinakademie Österreich Európa legkiterjedtebb borszakmai képzési intézménye, és mintegy húsz éve kínál WSET diplomakurzusokat Ausztrián kívül Németországban és Svájcban. Aki a képzést elvégzi, borakadémikusnak vallhatja magát. Az intézmény szoros együttműködésben dolgozik az Institute of Masters of Wine-al, ahol több MW tanít.

 

További információt, regisztráció lehetőséget itt talál.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!