A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Összefogott a Borkollégium és a Trinety Media

Együtt a hazai borkultúra fejlesztéséért!

2015-05-29 | Mészáros Gabriella


Összefogott a Borkollégium és a Trinety Media

2015 augusztusától stratégiai együttműködést köt Magyarország legrégebben alapított boriskolája, a dr. Mészáros Gabriella vezetésével működő Borkollégium, valamint a legdinamikusabban fejlődő online bormédia és boros rendezvényes portfólióval rendelkező Trinety Media Kft.


Az együttműködés célja, hogy a minőségi oktatókkal, saját tankönyvekkel rendelkező, tanfolyamain a hazai boriskolák közül az egyik legigényesebb borválasztékot kínáló Borkollégium professzionális marketing-, illetve PR kommunikációval és rendezvényszervezési tapasztalattal megtámogatva még több érdeklődőhöz, borkedvelőhöz és borászati vagy gasztronómiai szakemberhez juttassa el a minőségi borfogyasztás, az egyensúlycentrikus borkóstolás üzenetét, valamint tanfolyamai révén tovább szélesítse az igényes, a minőséget és a megfelelő ár-érték arányt megkövetelő borfogyasztók körét.

 

Az 1991-ben már borismereti képzést tartó, intézményesített formában 1996 óta működő, és 2005-ben a londoni WSET akkreditációt elsőként megszerző boriskola szakmai irányítása, az oktatók és a borok kiválasztása, a tanfolyamok lebonyolítása továbbra is dr. Mészáros Gabriella vezetésével és aktív részvételével történik. A Borkollégium az őszi szemesztertől kezdve a WSET kurzusok mellett több új tanfolyamot is indít, továbbá a mesterkurzusokkal párhuzamosan megjelennek a borokkal még csak most ismerkedők számára is könnyen érhető kóstolók, illetve egyedi céges szolgáltatások. A partnerek tervei szerint az iskola még 2015-ben új, modern helyszínre költözik, és teljes arculati megújításon megy keresztül.

 

Dr. Tábor István, a Borászportál és a Vinoport online bormagazinokat, a Winelovers prémium boros rendezvényeket, illetve a Magyar Borok Bálját tulajdonló Trinety Media Kft. ügyvezetője szerint a megállapodással egy, a média, a kommunikáció, a rendezvényszervezés és az oktatás területén egyaránt professzionális csapat jön létre, amely lehetővé teszi komplex szolgáltatások nyújtását is a jövőben.

 

 

A Borkollégium Magyarország legrégebbi boros oktatással foglalkozó intézménye, mely több mint 2.000 hallgató többszintű képzését bonyolította már le, oktatói között elismert szakemberek, nemzetközi borakadémikusok és Master of Wine hallgatók szerepelnek. Egyedül az iskolák közül a Borkollégium rendelkezik saját oktatói által írt tankönyvekkel (Bortankönyv 1. – A Kárpát-medence borai, Bortankönyv 2. – A világ borai), illetve nevéhez fűződik a Terra Benedicta – Áldott föld, Magyar borok könyve és a 16 kiadást megért Borkalauz kiadása is.
www.borkollegium.hu 

 

A Borászportál csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő több ezer cikk és fotó mellé 2015-től új, interaktív tartalmakat is kínál olvasóinak, ráadásul a korszerűen letisztultra csiszolt arculat izgalmas megoldásokkal várja immár a híreket okos telefonon vagy tableten fogyasztó látogatókat is.
www.boraszportal.hu

 

A Vinoport egy több mint 8 éve működő online bormagazin, amely a bor mellett gasztronómiával, turizmussal és egyéb életmódhoz kapcsolódó témákkal foglalkozik. Filozófiája a borok iránt érdeklődő nagyközönség megszólítása szakértők által, igényes hangvételben, a tudatos borfogyasztók táborának növelése érdekében.
www.vinoport.hu 

 

Összefogott a Borkollégium és a Trinety Media

 

A Winelovers prémium boros rendezvényeket népszerűsít és szervez. Lehetőséget nyújt a bor szerelmeseinek az itallal való ismerkedésre minőségi környezetben. Eseményei között szerepel a Tokaj Grand, a Kékfrankos MOST!, a Pezsgő Szalon, az Olaszrizling Október és a Bordó Blend.
www.winelovers.hu 

 

A Magyar Borok Bálja az ország egyik legnagyobb presztízsű bálja. Különlegességét az adja, hogy nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is részt  vesznek az eseményen. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.
www.borbal.hu Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!