A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sorozatosan a legjobb márkák között a Royal Tokaji

Top 50

2016-03-08 | Vinoport


Sorozatosan a legjobb márkák között a Royal Tokaji

Harmadszor került a brit Drinks International kedvenc márkái közé a tokaji borászat.


 

A szeszesitalok legnépszerűbb nemzetközi szaklapja, a brit Drinks International minden évben megválasztja a világ 50 legrangosabb bormárkáját. A Royal Tokaji 2014-ben került be először a világ legjobb 50-je közé, azután sorozatban 2015-ben, és most idén is

Tegnap kaptuk a nagy hírt, hogy a világranglista 22. helyére sorolták a Royal Tokaji márkát értesített Hajós Dániel, a Royal Tokaji Borászati Zrt. belföldi értékesítési vezetője. A cég három évvel ezelőtt a 25. helyen végzett, tavaly pedig a 31. helyen. 


Az ötvenes lista első három helyén sorrendben a Penfolds, a Torres és a Ridge végzett. A lista első felének további szereplői pedig többek között a Chapoutier, a Villa Maria, a Mouton Rothschild, a tokaji érdekeltséggel is rendelkező Vega Sicila, a Chateau Haut-Brion és a Latour.

 

 

Az 1989-ben alakult Royal Tokaji Borászat ma az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb borászat a Tokaji borvidéken. Már a kezdetektől célul tűzte ki a dűlőszelektált borok készítését, melyek olyan első osztályú területekről származnak, mint a Mézes Mály, Nyulászó, Szent Tamás és a Betsek dűlők. 

 

A Royal Tokaji díjnyertes borai a hagyományos tokaji borkészítési technológián alapulnak, de magukban hordozzák a modern technológiák előnyös tulajdonságait is. A Royal Tokaji Borászat vezető szerepet játszott e legendás magyar borok újjászületésében, mely a világhírű borszakíró és a borászat egyik alapító tagja, Hugh Johnson szavaival élve „még az imádkozó angyalokat is megénekelteti”.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!