A pincészet borbemutatása
A Jackfall jelenleg egyetlen fehérbora, de méltán viseli a Jackfall nevet, hiszen egy gyönyörű példánya a chardonnay-nak, ahogy azt már a Jackfall vöröseinél megszoktuk. A reduktív és oxidatív technológia házassága, fele tétel 15 hónapot töltött első töltésű francia tölgyben, fele tétel pedig acéltartályban várta a házasságot. Így született meg ez a chardonnay, ami nem éppen egy könnyű kaland, közepesnél nagyobb test, lendületes savak, szájban krémes szerkezet. Kiváló párosítás szinte minden ételhez.
Érlelési információkA tétel fele 15 hónapig tartályban, másik fele 15 hónapig hordóban érett. |
PinceidőMár fogyasztható. |
Hol vásárolható meg
Kőleves Vendéglő, Borkápolna, Pastrami Étterem, Sidewayz Borgaléria
Jackfall Bormanufaktúra bemutatása
A Jackfall Bormanufaktúra 2001-ben alakult, Kisjakabfalván (a Jackfall Kisjakabfalva sváb neve) megvásároltunk egy műemléki jellegű svábházat, melynek művészi színvonalú felújításával alakítottuk ki új feldolgozónkat 2005 őszére. A Jackfall Bormanufaktúra kifejezetten igényes minőségi borok előállítását tűzte ki maga elé, következetesen ezt valósítja meg évről évre, ezt igazolják a hazai versenyeken elért aranyérmek és helyezések. Az idelátogatók meg is pihenhetnek nálunk, a Jackfall apartmanokban, fogadóban vagy a kúriában.