A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Reserve

Heumann Pincészet Kékfrankos Reserve 2009

Véleményünk szerint

Annak ellenére, hogy a gyümölcsös jegyek érettsége és a hordós érlelés fűszerei édes hangulatot hoznak létre a bor illatában, az mégis friss, kellemesen fanyar karaktert hordoz. És valóban nem tévedtünk: az illat által felkeltett várakozásainknak megfelelően a telt test ellenére is élénk, a kompozíciónak irányt és eleganciát adó savakkal találkozunk, amelyek mennyisége megelőzi a tanninérzetet. Az egyenes, feszes szerkezeti felépítésre szorosan tapadnak a bogyós gyümölcsökre, avarra, földre emlékeztető ízek.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-09-24

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Villány
 • Alkohol %

  15.0 %
 • Palackmennyiség

  0
 • Ár

  4500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

Heumann Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Mély bíborszínű. Gazdagon fűszerezett, fejlődésének még az elején lévő, meggyes, finom illat. Élénk savak, lédús gyümölcsök és lendületesség jellemzi.

Érlelési információk

A bor 12 hónapot töltött 500 literes medium barrique hordóban.

Pinceidő

2019

Hol vásárolható meg

Heumann Pincészet

Heumann Pincészet bemutatása

A filozófiánk: A bor a szenvedélyünk, elkötelezettek vagyunk iránta. Számunkra a minőség a legfontosabb. Egy svájci-német házaspár alapította a Heumann Pincészetet 2000-ben, hogy megvalósítsák álmukat, magas minőségű borok készítését, megfizethető árakon. A bor iránti szenvedélyünket ötvözzük a legendás svájci precizitással, így dolgozzuk fel a termést, amit a Villány-Siklósi terroir ad nekünk. Több országos és nemzetközi versenyen nyertünk már érmeket, és a teszteken szerzett magas pontszámok is megszokottak. A szőlőink elsősorban déli kitettségűek, a tőkesűrűség egy hektáron eléri az 5000 szőlőt.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!