A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Rosé

Egri Korona Borház Kékfrankos Rosé 2011

Véleményünk szerint

A szamócát, ribizlit, gránátalmát idéző illat erőteljesen tör elő a pohárból. Súlya van ezeknek az érett illatjegyeknek. A kortyban a savak inkább csak bakot tartanak az ott is tomboló gyümölcsaromáknak, az előtérbe nem lépnek. Hatásukat onnan érezzük, hogy a málnás, cseresznyés ízek egy kissé szikárabbnak, egyenesebbnek tűnnek, mint azt az illatnál tapasztaltuk. A klasszikus jó ivású rozé bármelyik délutánra.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-04-23

 • Típus

  Félszáraz
 • Borvidék

  Eger
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  40000
 • Ár

  990 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

Egri Korona Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Kellemes savharmónia, könnyed, friss gyümölcsösség jellemzi ezt az Egri Korona Borházat körülölelő, napsütötte szőlőterületről szüretelt kékfrankosból készült bort. Könnyű szárnyas- és halételek kiváló kísérője, melynek fogyasztását 11 fokra hűtve ajánljuk. 8,7 gramm/liter cukor.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás és érlelés.

Hol vásárolható meg

Egri Korona Borház borszaküzletei /Demjén és Eger/ és étterme /Demjén/, Tesco, Metro és Cora

Egri Korona Borház bemutatása

Az Egri Korona Borház az Egri Borvidék egyik legmeghatározóbb borászati vállalkozása, melynek célja, hogy magas minőségű boraival szolgálja a kulturált borfogyasztást és öregbítse az Egri Borvidék hírnevét. A Borház és Wellness Hotel Budapesttől mindössze egy órányi utazótávolságra, egy 50 hektáros, volt érsekségi szőlőterület közepén található. A főépületben bormintabolt, étterem, konferenciaterem és párját ritkító borospince kapott helyet. Mesés környezetben16 szobás wellness hotel és 12 házból álló borfalu várja a vendégeket és biztosítja a gondtalan és borgasztronómiai élményekkel tarkított pihenést. Bor, élet, stílus...


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!