A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Merlot

Németh János Pincészet Merlot 2008

Véleményünk szerint

A lekvárosan dús gyümölcsaromákat ánizsos, gyógyfüves, pirított mogyorós jegyek kísérik a bor illatában. A kortyban is erőteljesen érződik ez az érett, koncentrált ízvilág, hála azonban a súlyos savérzetnek, a kerek tanninoknak és a jelentős alkoholnak, ezeknek megvan az alapja. A test az egyéb szerkezeti elemekhez képest mégsem hat túl súlyosnak, és ez a komoly bornak ad egy olyan könnyedséget, amely támogatja a több-poharas fogyasztást. Utóíze étcsokoládés.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-03-16

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  14.9 %
 • Palackmennyiség

  1300
 • Ár

  3900 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% merlot

Németh János Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Görögszó dűlőben fekvő szőlőterületről, a tőkénkénti 1kg-os hozamkorlátozásnak és a kitűnő évjáratnak köszönhetően, magas cukorfokkal, tökéletesen érett szőlőt szüreteltünk. Spontán erjesztéssel, testes, mélyvörös bort alkottunk, mely az ünnepi alkalmak méltó kísérője.

Érlelési információk

18 hónapos tölgyfahordós érlelés.

Hol vásárolható meg

lista www.njp.hu

Németh János Pincészet bemutatása

Pincészetünk ültetvényei Magyarország egyik legősibb szőlőtermelő területén, a Szekszárdi borvidéken találhatóak. Az Ivánvölgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, amelyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!