A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Comis Gyöngyözőbor - rosé

Gere Tamás és Zsolt Pincészete Comis Gyöngyözőbor - rosé 2011

Véleményünk szerint

Érett piros bogyós gyümölcsösség érezhető ebben a műfajához képest sűrű illatban. A kortyra intenzív habzás jellemző, a bor gerincét inkább a buborékok alkotják, a savérzet visszafogottabb. Az ízvilág is érett tónusú gyümölcsösséget hordoz, összességében egy kerek összképet alakítva ki. A teltebb rozéstílushoz tartozó, jókedvű darab kifejezetten jól illik beszélgetős társasági eseményekhez.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-09-10

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Villány
 • Alkohol %

  11.5 %
 • Palackmennyiség

  7000
 • Ár

  2100-2400 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% merlot

Gere Tamás és Zsolt Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Az elő szüretből származó alapbor szándékosan alacsony alkohollal bír, mely a könnyedség alapjául szolgál. Intenzív gyümölcsös jellege, fiatalos ropogós stílusa, a palackozásnál hozzáadott szénsav miatt hamar magával ragad és azonnali fogyasztásra csábít.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Veritas, pince, vinotékák

Gere Tamás és Zsolt Pincészete bemutatása

Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Pincészetünk jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. Ültetvényeink Villány, Nagyharsány és Siklós legjobb adottságú területein helyezkednek el. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi üzemünkben. Villányi pincénkben a hét minden napján lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és üzemlátogatásra.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!