A pincészet borbemutatása
Rajnai rizlingünk nadapi szőlőből készült férfias, karakteres, száraz fehérbor. Határozott savakkal,gyümölcsös illattal rendelkezik, melybe citrusosság és mineralitás keveredik. Gyümölcsös körítésű vagy keleti fűszerezésű szárnyasokhoz illetve sertésekhez ajánljuk 10–11 °C-on.
Csóbor Pincészet bemutatása
A Csóbor Pincészet 1990 óta működik Agárdon. Szőlőink az Etyek-Budai Borvidéken belül, a Velencei-tó körül találhatók. A Velencei-tó északi partján karakteres, finom savakat adó szőlők, míg a déli oldalon jellegzetes gyümölcsös, illatokban, aromákban gazdag fajták teremnek, melyekből kiváló minőségű borokat készítünk. A bor minőségét az alapanyag határozza meg, ezért kis tőketerheléssel, gondos fürtválogatással termesztjük szőlőinket. Pincészetünk 1000 hektoliteres tárolókapacitással rendelkezik, korszerű zúzó-bogyózóval, pneumatikus préssel, hűtési lehetőséggel felszerelve. Vörösborainkat hagyományos fahordókban, a magasabb minőségű szőlőből készült borainkat barrique hordókban érleljük.Fehérborainkat reduktív technológiával készítjük, hogy meg tudjuk őrizni a szőlőre emlékeztető illatokat, zamatokat. Az általunk termelt borok minőségét jelzi az a sok elismerés, amit különböző borversenyeken kaptunk, mely megerősít bennünket abban, hogy a Velencei-tó környékén termett szőlőkből készült borok igenis felveszik a versenyt bármely más borvidék boraival.