A pincészet borbemutatása
Reduktív technológiával előállított zamatos, üde, harmónikusan kerek, tartalmas bor. Az adott tételt 4-5 t/ha terméskorlátozás mellett, 19,2 mustfokkal szüreteltük. A tisztított (flotált) mustját irányítottan,14-16 fokon hűtve erjesztettük ki és kezeltük.
Érlelési információkTartályos feldolgozás és érlelés. |
Hol vásárolható meg
Keller Kft - Budafoki Telephelyén Tóth J. u. 53.
Sümegi és Fiai Pincészet bemutatása
A Hajós-Bajai borvidék körülbelül 2200 hektárnyi szőlőültetvényével Magyarország déli részén, Baja városa és Hajós pincefaluja között terül el, 20 kilométernyi hosszan. A vidék szépségét nem csak a zöld szőlősorok, illatozó gyümölcsösök adják, hanem a vadban bővelkedő Gemenci erdő sűrűje és a Duna halban gazdag folyama is. A hajósi pincefalu, a nemesnádudvari pincesorok, a bajai Sugovica part mind a borvidék jellegzetes helyei, ahol a látogatókat szeretettel várják a helyi emberek.