A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Oniric

Les Vignerons de Buzet Oniric 2012

Véleményünk szerint

A bíborszínű bor pereme még lilás árnyalatokat mutat. Az illat közepes intenzitású, de koncentrált alapanyagra utal; hűvös karakterét a lédús bogyós gyümölcsök és a cédrus alakítja ki. Valóban tartalmas a korty, benne ugyanúgy teret nyernek a szilvás, fekete cseresznyés, szedres jegyek, ezeket egy határozott vaníliás vonal egészíti ki. A szerkezetet a masszív test és tannin határozza meg, a savak jelenléte visszafogott, az alkohol közepes. Erejével hódító, kifejezetten maszkulin vörösbor.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-07-15

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Dél-nyugat Franciaország
 • Alkohol %

  13,0 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  100% cabernet sauvignon

A pincészet borbemutatása

A bor nevét az „álomszerű” szó francia jelentéséből nyerte, hiszen az Oniric nevű bor egy csodálatos kalandot jelent, amelyben megvalósulnak az álmok, köszönhetően a sok év alatt felhalmozott szaktudásnak és az első osztályú technikai felszereltségnek. A Vignerons de Buzet büszkén mutatja be új borát, amely a legújabb technológiai fejlesztések eredményeit ötvözi a legjobb természetes módszerekkel. Ennek köszönhetően őszintén mutatja be azt az egységet, amelyet az ember és a természet létrehoz. / Taken from the adjective “oneiric” (relating to dream), Oniric is a wonderful adventure, a dream coming true thanks to experience and first-class technical skills. Vignerons de Buzet are proud to unveil this new figure, which combines the latest technological progress with the best in natural practice. Tastings reveal an honest, genuine wine, which totally respects people and nature.

Érlelési információk

Tölgyfa hordós érlelés.

Hol vásárolható meg

Buzet-sur-Baïse település központjában üzletet működtet a Les Vignerons de Buzet, ezen túl Franciaországban több helyen is megtalálhatóak. Exportigény esetén közvetlenül a pincészetnél kell jelentkezni.

Les Vignerons de Buzet bemutatása

A Les Vignerons de Buzet egy szőlősgazdákat és alkalmazottakat tömörítő szövetkezet. Tagjai úgy döntöttek, a maguk kezébe veszik az irányítást, és a termőtájat valamint az onnan származó borokat markáns egyéniségként jelenítik meg. Ennek érdekében a Les Vignerons de Buzet-t 1953-ban alapították meg. Azóta hosszú utat jártak be. 1973-ban Appellation d’Origine Contrôlée (AOC) rangot kaptak. Mai eredményeiket az emberi munka és a technológiai felszereltség együttműködése adta tapasztalatnak köszönhetik. E szövetkezet esetében minden munkafolyamat a premium borok megalkotásának szellemében zajlik. / is the union of winegrowers and employees who decided to take their future in hand and give their terroir and its wine a powerful identity. In 1953, they founded the cooperative winery Vignerons de Buzet. Buzet wines have come a long way since then and were awarded the Appellation d’Origine Contrôlée (AOC) label in 1973. Today Buzet is a pool of means, and human and technical experiences which enhance its work. It is the union of all the different jobs required to make a premium wine.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!