A pincészet borbemutatása
Az így kapott összeállítás könnyed, friss, meggy és más piros bogyós gyümölcsök hihetetlen kavalkádja, melyet a hordós jegyek varázsolnak még izgalmasabbá. Ha fokozni szeretnénk az izgalmakat, akkor pohárba töltve meghálálja a pár perces szellőztetést.
Érlelési információkA kékfrankos és a portugieser tartályban érett, míg a pinot noir, a cabernet sauvignon és a merlot tölgyfahordóban. A bor tíz hónapos palackos érlelés után került forgalomba. |
Pinceidő5 év |
Hol vásárolható meg
Hipermarketekben, nagykereskedésekben, pincészetnél
Gere Tamás és Zsolt Pincészete bemutatása
Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Pincészetünk jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. Ültetvényeink Villány, Nagyharsány és Siklós legjobb adottságú területein helyezkednek el. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi üzemünkben. Villányi pincénkben a hét minden napján lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és üzemlátogatásra.