A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Páratlan

Gere Tamás és Zsolt Pincészete Páratlan 2008

Véleményünk szerint

Szamócásan kedves, meggyesen üde illat, a szegfűszeg és a bors pikantériájával. Az első szippantástól jó a benyomás, idővel maximum az illatjegyek rendeződnek át, az eredeti intenzitás nem foszlik szét. A kortyot az élénk savak és az ezek sarkában járó zamatos aromák határozzák meg. Teste és alkoholtartalma arányos, a bort inkább a lendület, az energia határozza meg. Alkalmazkodó természet, hiszen egy grillezett haltól a kakaspörköltig sok partnerrel tud táncra perdülni.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2010-10-12

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Villány
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    16000
  • Ár

    2200-2500 Ft
  • Fajtaösszetétel

    40% kékfrankos
    20% pinot noir
    20% merlot
    10% cabernet sauvignon
    10% portugieser

Gere Tamás és Zsolt Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Az így kapott összeállítás könnyed, friss, meggy és más piros bogyós gyümölcsök hihetetlen kavalkádja, melyet a hordós jegyek varázsolnak még izgalmasabbá. Ha fokozni szeretnénk az izgalmakat, akkor pohárba töltve meghálálja a pár perces szellőztetést.

Érlelési információk

A kékfrankos és a portugieser tartályban érett, míg a pinot noir, a cabernet sauvignon és a merlot tölgyfahordóban. A bor tíz hónapos palackos érlelés után került forgalomba.

Pinceidő

5 év

Hol vásárolható meg

Hipermarketekben, nagykereskedésekben, pincészetnél

Gere Tamás és Zsolt Pincészete bemutatása

Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Pincészetünk jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. Ültetvényeink Villány, Nagyharsány és Siklós legjobb adottságú területein helyezkednek el. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi üzemünkben. Villányi pincénkben a hét minden napján lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és üzemlátogatásra.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!