A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Soltvadkerti Ezerjó

Frittmann Pincészet Soltvadkerti Ezerjó 2006

Véleményünk szerint

Illatában gyümölcsök keverednek a vajassággal. Apró buborékok tűnnek fel, melyek kinek tetszenek, kinek nem. Ételajánlatként két út lehetséges: azok, akik szeretik a karakteres savtartalmat egy friss zöldsalátához fogyaszthatják, mert azzal párhuzamosan haladna, szépen látszanának egymás mellett bor és étel. Azok, akik savérzékeny gyomorral vannak megáldva, kortyolják inkább egy pestos tésztához, amelyet gazdagon meghintenek parmezánnal.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2007-12-10

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Kunság
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

    100% ezerjó

Frittmann Pincészet borok ingyenes szállítással

Frittmann Pincészet bemutatása

"Művészet vagy tudomány a borkészítés? Vagy talán a mesterember filozófiája? Nálunk a borász szerepe az, hogy minden szüret ajándékából a lehető legjobb bort alkossa meg. Mindehhez ügyes kéz, kezdeményező szellem, precízió, egy csepp ravaszság és a természet színeinek és rendjének együttérző megértése szükségeltetik." A Frittmann névvel fémjelzett borok családi vállalkozásban Soltvadkerten, a Kunság déli részén fekvő alföldi kisvárosban készülnek. A Frittmann testvérek mellett, az egész család szerepet vállal a szőlész, borász, kereskedelmi tevékenységben. Ezen a magyarországi legnagyobb borvidéken már a szüleink nagyszüleink is szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkoztak. Az új generáció sem fordult el a hagyományoktol jelenleg mindannyian a pincészet életének szerves részét képezik.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!