A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Szent István Korona Etyek-Budai Olaszrizling

Törley Pezsgőpincészet Szent István Korona Etyek-Budai Olaszrizling 2012

Véleményünk szerint

Közepes intenzitással lép fel az ezüstfehér, egészen halvány színárnyalatú bor illata, benne kenyérhéj, grépfrút és zöld alma keveredik, összességében kiegyensúlyozott, friss benyomást keltve. A könnyed test és alacsony alkoholtartalom alkotta kompozíciót a savak megtartják, sőt játékossá teszik a kortyot. Az illathoz hasonlóan diszkrét az ízvilág is, jegyeiben citrusok, alma, gyógynövények tűnnek fel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-12-30

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12.3 %
 • Palackmennyiség

  80000
 • Ár

  759 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% olaszrizling

Törley Pezsgőpincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Szent István Korona borcsalád tagjaival Magyarország legnépszerűbb fajtái mutatkoznak be, a technológiának köszönhetően a szőlő eredeti illat- és zamatanyagait megőrizve. Intenzív primőr illata a ropogós zöld almára és tavaszi virágokra emlékeztet. Zamatos, friss savtartalmú és üde bor, mely lédús fehér gyümölcsök zamatát idézi. Baráti összejövetelek elengedhetetlen résztvevője, olaszos tészták, halételek, valamint pecsenyék kiváló kísérője.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Pinceidő

1,5 év

Hol vásárolható meg

Tesco, Auchan, Interspar, Spar, Metro, CBA

Törley Pezsgőpincészet bemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 1882 óta folyamatosan a magyar pezsgőpiac meghatározó résztvevője. Egyedülálló módon három féle technológiával évente 21 millió palack pezsgőt állít elő. A piacvezető magyar pozíciója mellett, számos európai országban meghatározó szereplője a piacnak. Magyar és nemzetközi versenyeken termékeivel eredményesen szerepel. Jelmondata az alapító Törley József nyomán: „Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt!”


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!