A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Tango cuvée

Pfneiszl Biobirtok Tango cuvée 2007

Véleményünk szerint

A bor piros bogyós gyümölcsökből készített lekvárra épülő, meggyes, szedres illata kis füstösséggel kiegészítve intenzíven, mégis kedvesen tör előre a pohárból. Kóstoláskor is egy élénk, életerős borral találkozunk, amely erejét az illattal megegyező aromáknak, az üde savszerkezetnek és tüzességének köszönheti. Szívesen töltenénk még belőle újra. Tálaljunk hozzá mediterrán ihletésű hidegtálat szárított sonkával, olajbogyóval, szalámifélékkel, vagy süssünk kacsát.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2009-10-21

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Sopron
  • Alkohol %

    13.0 %
  • Palackmennyiség

    12000
  • Ár

    2400 Ft
  • Fajtaösszetétel

    65 % merlot
    25 % cabernet sauvignon
    10 % shiraz, syrah

Pfneiszl Biobirtok borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A borász érzése a bor iránt Egy család szenvedélye A bor szerelmeseinek tüze A Merlot meggyes-málnás gyümölcse A Cabernet sauvignon fekete ribiszkéje A Shiraz fűszeres különlegessége ... ez mind-mind a mi Tangónk.

Érlelési információk

Először reduktív módon, majd tölgyfahordós érlelést kapott néhány hónapos használt kishordóban.

Pinceidő

2012-ig bizonyosan a topon lesz

Hol vásárolható meg

Na-Tura Vinotéka Sopron, Erhard Borvendéglő Sopron, Rába Vinotéka Győr, Auchan, Metro, Interspar

Pfneiszl Biobirtok bemutatása

Így szeretem az életet! Együtt, bio-módon, harmonikusan, természetesen, kiegyensúlyozottan. És nem csak a család él így, hanem a boraink ízében is ugyanezt érezhetitek. Ez a természetesség alapú szemléletet a pincében a modern techológiával igen eredményesen egészül ki. A továbbiakban is a Természettel kívánunk együtt dolgozni, és az évjáratok egyediségét igyekszünk megőrizni, előtérbe helyezni. A fiatal Pfneiszl generáció ötleteinek is van azért hely, akik a 2006-os szüret óta intenzíven kiveszik a részüket a gazdaságban folyó munkákból. Mind a pincében, mind a marketing területén a lányok - Birgit és Katrin - keze nyoma egyre inkább felismerhető, de első önálló boruk, a Sparkelina kóstolásakor érződik ez a leginkább.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!