A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Kettő007

Pfneiszl Biobirtok Kékfrankos Kettő007 2007

Véleményünk szerint

A poharat hűvös, lassan érett erdei gyümölcsök, áfonya, hecsedli illata tölti meg. Ahogy megkóstoljuk, érezzük a közepesnél nagyobb test felnőtt a határozott savgerinchez és a tanninokhoz. A fekete cseresznye és a szilva a kortyban is tisztán, élesen jön, súlyuk van, a hordós érlelés aromái inkább csak keretbe foglalják a kortyot. Fűszeresen zamatos, szép egységet alkotó bor, a magasabb alkoholérzet csak a lecsengéskor tudatosul. Erdei séták után, vadvacsora mellé.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-02-16

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  13.7 %
 • Palackmennyiség

  3500
 • Ár

  3500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

Pfneiszl Biobirtok borok ingyenes szállítással

Érlelési információk

A tölgyfahordós érlelés 18 hónapig tartott 1-2 feltöltéssel, a piacra kerülés előtt 8 hónap palackos érlelésre került sor.

Hol vásárolható meg

Bor és Más Kft, BorPont Kft Győr, Na-Tura Vinotéka Sopron

Pfneiszl Biobirtok bemutatása

Így szeretem az életet! Együtt, bio-módon, harmonikusan, természetesen, kiegyensúlyozottan. És nem csak a család él így, hanem a boraink ízében is ugyanezt érezhetitek. Ez a természetesség alapú szemléletet a pincében a modern techológiával igen eredményesen egészül ki. A továbbiakban is a Természettel kívánunk együtt dolgozni, és az évjáratok egyediségét igyekszünk megőrizni, előtérbe helyezni. A fiatal Pfneiszl generáció ötleteinek is van azért hely, akik a 2006-os szüret óta intenzíven kiveszik a részüket a gazdaságban folyó munkákból. Mind a pincében, mind a marketing területén a lányok - Birgit és Katrin - keze nyoma egyre inkább felismerhető, de első önálló boruk, a Sparkelina kóstolásakor érződik ez a leginkább.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!