A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Törley Orfeum Rosé Sec

Törley Pezsgőpincészet Törley Orfeum Rosé Sec

Véleményünk szerint

Az eper, a csipkebogyó és a málna lekváros tónust ölt magára a pezsgő illatában. Kóstoláskor lágy fellépésűnek érezzük a szerkezetet. Mindez a visszafogott savérzetnek, valamint annak köszönhető, hogy a kortyban inkább a maradék cukor, a krémes buboréktextúra és az érett gyümölcsös ízvilág kerül meghatározó szerepkörbe. A tartalmasabb, nehezebb érzetű rozék közé tartozik.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-12-05

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  11.5 %
 • Palackmennyiség

  25000
 • Ár

  1799-1999 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot noir

Törley Pezsgőpincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Törley pezsgőcsalád legújabb tagja az Orfeum Rosé Sec 10-12 hónapos palackos érlelés után szűrve seprőtelenített technológiával készül. 19 g/l cukrot tartalmaz, pinot noir szőlő feldolgozásával készül. Tökéletesen illeszkedik a palackban erjesztett és érlelt minőségi transvasée pezsgők sorozatába. Az Orfeum Rosé mind színvilágával, mind tökéletes gyöngyözésével 6-8 fokra hűtve nyújt igazi élményt a fogyasztók számára. Savanykás gyümölcsök, lazacos étkek, pikáns édességek kísérőjeként ajánljuk.

Érlelési információk

Palackos érlelés.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Tesco, Auchan, Interspar, Metro, Spar, CBA

Törley Pezsgőpincészet bemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 1882 óta folyamatosan a magyar pezsgőpiac meghatározó résztvevője. Egyedülálló módon három féle technológiával évente 21 millió palack pezsgőt állít elő. A piacvezető magyar pozíciója mellett, számos európai országban meghatározó szereplője a piacnak. Magyar és nemzetközi versenyeken termékeivel eredményesen szerepel. Jelmondata az alapító Törley József nyomán: „Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt!”


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!