A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Digestive

2009-04-17 | Tóth AdriennZáróitalként ihatjuk tovább az utolsó fogás borát, amennyiben még van a palackban. Ha azonban az étkezés folyamán kiürültek az üvegek, és mi szeretnénk valami igazán különlegessel meglepni a társaságot, bontsunk ki bátran egy nagy testű, tanningazdag, ízletes vörösbort. Ezek a különlegességek ugyanis sokszor olyan nagy volumenűek, hogy nehéz hozzájuk megfelelő társat találni, teli hassal a vacsora után azonban minden bizonnyal szívesen kortyoljuk majd őket.

Ha bor helyett inkább egy párlatra vágyunk, bátran válasszunk a széles kínálatban kapható gyümölcs- vagy törkölypálinkákból. Egy intenzív illatokkal és ízekkel bíró, üde barackpálinka meggyőzi majd a társaság kényesebb tagjait is, hogy nemcsak a mézes pálinkák ihatóak.

Példa: ha egy szép érett merlot vagy cabernet sauvignont töltünk a poharakba az étkezést követően, kísérjük nagyon érett, hegyi keménysajt szeletekkel vagy magas kakaó tartalmú, jó minőségű étcsokoládéval. Pálinka mellé pedig adjunk aszalt gyümölcsöket vagy diót, mogyorót.

T.A.

 

 


Címkék

digestive

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!