A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Montalcino

2009-08-03 | Tóth Adrienn



Bár az olaszországi Toszkána szinte minden szegletében sangioveséből készítenek vörösbort, van egy olyan régió, amely kiemelkedik közülük borainak sűrűségével és eltarthatóságával. Montalcino azért különleges, mert ötvözi a tartomány más-más pontjainak a borkészítés szempontjából pozitív tulajdonságait. A terület egyrészt délen, a tengerhez közel fekszik, így a megfelelően meleg hőmérséklet állandóan biztosított, másrészt sziklás és kevésbé termékeny talajjal bír, amely szintén kedvez a szőlőnövénynek.

T.A.

 

 


Címkék

montalcino

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!