A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
édesség
Sütemény egri csillaggal
Interjú Zila Lászlóval
Az egri Gál Tibor Pincészet nagy hangsúlyt fektet a 2010-ben megszületett új borkategória, az egri csillag megismertetésére. A borvidéken a tételek száma évről évre egyre nő, és már nem kell sokáig várni, hogy néhány héten belül a legújabb évjárat is debütáljon. A Magyar Borok Bálján az ideig év vendégbora is az egri csillag volt, különlegességnek számít azonban, hogy nemcsak pohárba töltve kóstolhatták meg a vendégek a 2012-es Gál Tibor Egri Csillagot, hanem egy sütemény ihletőjeként és alapanyagaként is. Zila László cukrászmester a bálon mutatta be az egri csillag süteményt, őt kérdeztük megalkotásának folyamatáról mielőtt a részletes receptet közöljük.
Finomságok Andalúziából
A helyi gasztronómia specialitásai
Andalúzia Spanyolország, és egyben a kontinens legdélibb csücske, és az ország második legnagyobb autonóm tartománya. Földrajzi szempontból változatos, hiszen a Sierra Nevada több ezer méteres csúcsaitól eljuthatunk a Costa del Sol homokos tengerpartjáig. Az ínyencek számára jól ismert tapasok és sherry-k mellett ez a vidék lovairól és bikaviadalairól híres.
Édességek
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás