A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
étcsokoládé
A bor és a csokoládé párosításának szabályairól
Szántó Tibort kérdeztük 2. rész
Szántó Tibor csokoládékészítővel beszélgetünk; az interjú első részében azt az utat követhettük végig, amelyen Tibor eljutott a gasztronómia összetett világának felfedezésétől a területszelekált táblás csokoládék megalkotásáig. Mai cikkünkben tovább vizsgáljuk ezt az édességet, és tippeket is kapunk a csokoládék és a borok párosításához!
Keserédes simogatás...
Bor és csokoládé összhangzattana
Mi más is lehetne, mint csokoládé? Borba ágyazva, persze, ami egy kicsit még jobban hangzik. Sajnos vélhetően már anyám méhétől kezdve csokoládéfüggő vagyok. Sőt. Gombóc Artúrral ellentétben igényesen csokoládéfüggő. Évek óta izgat a házi bonbonkészítés, de még nem jutottam hozzá, hogy a gyakorlatban is szerezzek némi tapasztalatot ez ügyben. Ezért is örültem a Béres Szőlőbirtok és a Szamos Marcipán Manufaktúra összefogásának, ami végre elodázhatatlanná tette tudásom elmélyítését.
Csokoládémágia Csillaghegyen
Szántó Tibor csokoládékóstolója
2008. október 29-én nemcsak a „hagyományos” (már ha létezik egyáltalán ilyen kategória) borfogyasztók érdeklődésére tartottak számot a Terroir Clubban. Bár az este úgy indult, mint sok más rendezvényük: kuriózumokkal teli borsor magyar és európai tételekkel – közöttük három kiemelésre érdemes furmint: egy 2007-es Demeter Kakas, egy szintén 2007-es Hollóvár és egy 1999-es (igen jól írtam) Királyudvar Lapis. A két órás szabad kóstolót követően azonban, ha nem is váratlan, de határozott fordulatot vett az este.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás