A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
antioxidáns
Mi lesz a magból?
Ismerjük meg a szőlőmagot!
Biztosan mindannyian láttunk már olyat (vagy épp mi magunk is így szoktuk csinálni), hogy amikor valaki szemeket csipeget egy szőlőfürtről, módszeresen elkerüli a magok lenyelését. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen a gyümölcshús édes, selymes érzetére ki ne vágyna? Főképp azért nem érdemes a maggal foglalkozni, mert az természetes formában nem hasznosítható szervezetünknek. Azonban vannak olyanok Magyarorszagon, akik úgy döntöttek, kicsit mélyebbre ásnak, és lehántják a magról a héjat, például a Gere Pincészet házatáján!
Górcső alatt az „istenek eledele”
Csoki-Egészség-Mustra
Van egy fa, mely ha nem létezne, bizony sokunk élete lenne szomorúbb. Ugyanis a Theobroma (jelentése: istenek eledele) cacao nevű fa termésének megfelelően feldolgozott formája már legendák sorát szülte, de legfőképp a boldogságszerzés egyik forrásának tartják. Van belőle fehér, tej és ét. Gondolom már mindenkinek sikerült kitalálnia, hogy ez bizony a csokoládé. Mégis mi lehet az örömünk forrása ebben az ínyencségben? Vajon tényleg igaz, hogy a csokoládé nem hizlal? Sőt! Serkenti az agyműködést és még az erekre is jó hatással van? Egy csodaszer! Vajon ez mind igaz a csokoládéra és nem csak egy egyszerű üzleti fogás vagy ámítás? Nézzük meg!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás