A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
balassa bor
Tíz furmint tíz dűlőből
Balassa István válaszolt 2. rész
A tokaji borásszal, Balassa Istvánnal készített interjúnk első részében borászpályafutásának indulásáról beszélgettünk, a Royal Tokajinál töltött évekről és az ott készülő aszúkról, valamint a saját pince 2005-ös indulásáról. Ma, mialatt tovább görgetjük a Balassa borok sorát, eljutva egészen a 2013-as évjáratig, sőt előre vetítve a 2015-ös terveket, kitérünk a Szent Tamás pincészetre és a Mádra is.
A bor területalapú megközelítéséről
Balassa István válaszolt 1. rész
Balassa Istvánnal azért is érdemes beszélgetni, mert a tapasztalatok, amelyekre a saját pincészete kapcsán szert tett, az esetében kiegészülnek több olyan nagyobb pincészetnél végzett munka által felhalmozódó tudással, mint a Royal Tokaji és a Szent Tamás. A tokaji borásszal készített interjúban végigkísérjük karrierjét és a szőlőművelést, borkészítést meghatározó szemléletmódjának finomodását.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás