A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
borműhely
Etyek egyenes úton a zöld pokol felé
A sauvignon blanc és a 360
Öt borászat együtt gondolkodása céljából megalakult egy csoport, akik szeretnék megfogalmazni hogy mit is jelent az etyeki bor, milyen a karaktere.
A kékfrankossal Bordeaux irányába kellene elmenni
Pálos Miklóst kérdeztük 2. rész
Pálos Miklóssal készített interjúnk első részében indulásáról és arról a szemléletről beszélgettünk, amely majdani pincészetének működését meghatározza. A jelenlegi helyzetet elemezve kitértünk egy országos borstratégia létrehozásának fontosságára, innen pedig már egyenes út vezetett a szomszéd példájához és a kékfrankoshoz. Úgyhogy innen folytatjuk most.
Borkészítés, lekvárfőzés, disznóvágás
Pálos Miklóst kérdeztük 1. rész
Ha valamikor adódik a lehetőség, hogy Pálos Miklóssal körbeautózhatjuk Szekszárd városát, érdemes élni vele. Amikor a panelrengeteg között megbúvó kúriához vezet, vagy a régi városrészekről mesél a jelent a múlt kontextusába helyezve, egy új oldaláról ismerteti meg a borvidéket. Ezen az úton indulva nyer igazán értelmet az a megközelítés is, ahogy Miklós saját pincészetének jövőjéről gondolkodik. Ne szaladjunk azonban ennyire előre, induljunk a gyökerektől!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás