A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
borosso
Az idő szerepe a franc stílusának alakításában
Theisz András a villányi franc-ról
A borok megszületésekor gyakran ejtünk szót a termőtáj, a szőlészeti munkák és a hordós érlelés jelentőségéről. Kevesebb figyelmet fordítunk ugyanakkor az idő faktorára, amely pedig nemcsak kint az ültetvényeken, de bent a pincében is fontos kérdésnek tekinthető. Theisz András, a Heumann Pincészet borásza erről is nyilatkozott a Vinoportnak a villányi franc kapcsán.
A kékfrankos a sangiovesére és a barberára emlékeztet
Interjú Erhard Heumannal 2. rész
Erhard Heumannal, a villányi Heumann Pincészet gazdájával készített interjúban már megtudtuk a választ arra a kérdésre, hogy egy svájci bankár miért Villányba vonul nyugdíjba. A borászat első éveinek végigkövetése után belevágtunk a portfólió feltérképezésébe, elsőként a rajnai rizlingből és chadronnay-ból készített fehérborokról ejtve szót. Mielőtt azonban rátérünk a vörösborokra, a rozé iránt érdeklődtünk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás