A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
csirke-mál
A kövérszőlő szerintem izgalmas fajta
Bárdos Saroltánál jártunk 2. rész
A Bodrogkeresztúron található Tokaj Nobilis Szőlőbirtok borászával készített beszélgetésünk első részében főleg arról az erőről beszéltünk, amely az évjárat formájában dönt arról, milyen bort készíthet el egy borász. Ma cikkünkben másfelé kalandozunk. Tudjuk, annak ellenére, hogy bizonyos mértékig hasonló az egyes tokaji pincék kínálata, sok esetben mégis akadnak borászatokra jellemző kuriozitások. A Nobilis kapcsán például sokaknak a kövérszőlő jut az eszükbe.
A Tokaj Nobilis tíz év távlatából
Bárdos Saroltánál jártunk 1. rész
Korábbi munkahelyeinek köszönhetően olyan, mintha Bárdos Sarolta mindig is ott lett volna Tokajban, pedig férjével, Molnár Péterrel közös családi pincészetük csak most múlt tízéves. Mondhatjuk, ebben a pincében alig készített még néhány aszút, és valóban, bár erről talán kevesebb szó esik, nem is olyan könnyű megalkotni ezt a borkülönlegességet minden évjáratban. Sőt akadnak olyanok is, amikor egyáltalán nem megy. Többek között az évjáratoknak a borászok fölötti hatalmáról beszélgettünk Bárdos Saroltával.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás