A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
erhard heumann
A kékfrankos a sangiovesére és a barberára emlékeztet
Interjú Erhard Heumannal 2. rész
Erhard Heumannal, a villányi Heumann Pincészet gazdájával készített interjúban már megtudtuk a választ arra a kérdésre, hogy egy svájci bankár miért Villányba vonul nyugdíjba. A borászat első éveinek végigkövetése után belevágtunk a portfólió feltérképezésébe, elsőként a rajnai rizlingből és chadronnay-ból készített fehérborokról ejtve szót. Mielőtt azonban rátérünk a vörösborokra, a rozé iránt érdeklődtünk.
Svájcból Villányba vonult nyugdíjba
Interjú Erhard Heumannal 1. rész
A Heumann Pincészetet egy svájci házaspár, Evelyne és Erhard Heumann vezeti. Boraik hazánkban még nem általánosan ismertek, hiszen többségük határainkon túl talál gazdára. Talán pont ezért tesznek szert egyre nagyobb jelentőségre a magyar borok, és ezen belül Villány nemzetközi megismertetése terén. A déli borvidéket kedvelő Andreas Larsson által jegyzett Tasted Journaltól 92 pontot kapott 2009-es Terra Tartaro nevű boruk, a tavaly októberi angol Decanter Magazin pedig 91 ponttal jutalmazta a 2009-es Kékfrankos Reserve tételt. A Vinoport kérdéseire Erhard Heumann válaszolt.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás