A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gimonnet
Terroiralapú champagne
Didier Gimonnet válaszolt 2. rész
Didier Gimonnet-val, a Pierre Gimonnet & Fils vezetőjével készített interjúnk első részében a champagne-nak a borvilágban betöltött pozíciójáról beszéljünk, majd rátértünk a pincészetre, és megtudtuk, hogy kizárólag saját ültetvények terméséből készítik blanc de blancs pezsgőiket. Ma szó lesz a kisebb és nagyobb házak közötti különbségről, valamint egy, a borvidék jövője szempontjából érdekes kérdésről, Champagne potenciális bővüléséről.
A blanc de blancs specialistája
Didier Gimonnet válaszolt 1. rész
Champagne-sorozatunk következő részében újra egy kisebb pincészetet ismerhetünk meg, a Pierre Gimonnet & Fils-t. Didier Gimonnet bátyjával vezeti a szakmai körökben magas presztízst kivívó champagne-i borászatot, amelynek híre a nagyközönséghez ritkán jut csak el, pedig kizárólag saját művelésű szőlőből készítik a kizárólag chardonnay alapborból nyert pezsgőiket. Elsőként arról kérdeztük miért növekvő kategória a pezsgő, és mi a jelentősége ezen belül Champagne-nak.
Portfólióbemutatóra készül a Borkorzó
Elzásztól a Rhône déli völgyéig
November elején a szakmának szóló portfólióbemutatóra készül hazánk francia borokra és delikátesz termékekre specializálódott kereskedése, a Borkorzó. A Süli András és Tamás által Franciaországból behozott termékekhez fogyasztóként a Borkorzó webshopján keresztül juthatunk, vagy kiskereskedelmi és éttermi partnereik által. A néhány hét múlva megrendezésre kerülő kóstoló kapcsán Süli Tamást kérdeztük az újdonságokról.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás