A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gyártás
Az erjesztést ne bízzuk a véletlenre!
Az almasav-bontás dilemmái
Az irányított erjesztéssel szemben az almasav-bontás még kevéssé elfogadott itthon, pedig ez is jó hatással lehet a bor ízvilágának alakulására - állítja Szendei Gergő, az MTKI munkatársa. Ráadásul remek hazai szakemberek vannak, akik segítenek eligazodni.
Angol habzók verik majd a franciákat?
Champagne lábat vet Angliában
Nemcsak a francia pezsgőgyárosoknak kell elgondolkozniuk a tényen, hogy az angliai (sőt, walesi) habzóborok egyre több díjat nyernek a nemzetközi vásárokon.
Furmintpohár debütál
A Nagy Furmint Február kóstolón
Izgalmas munka volt számunkra a közelmúltban új életre kelt üveggyárral, a salgótarjáni Tarján Glass-szal együtt a Furmint Február alkalmából egy furmintpohár kidolgozása. A száraz furmint kóstolásra szolgáló boros kehely a február 7-én megrendezésre kerülő Nagy Furmint Február kóstolón debütál majd, az első négyszáz vendég ebből kóstolgathat majd a közel hetven pince furmintjai közül. A cég ügyvezetőjét, Czékmán Józsefet elsőként az üveggyár indulásáról kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás