A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
illatolás
Már az sem mindegy, mekkorát kortyolunk
Chardonnay-ból kicsit, rajnaiból nagyot
Régóta tudjuk: a bor ízét befolyásolja, hogy milyen pohárból isszuk, hogy milyen hőmérsékletű az ital, a terem hőmérséklete, akár a bolygók állása is. Most bebizonyították, hogy a korty mérete is számít.
Ezért kóstolnak jobban a nők
Minden a genetika
A nők, különösen a fogamzóképes korban lévők, sokkal érzékenyebbek az ízekre és illatokra, így hatékonyabban kóstolnak például bort is. Hogyan lehet ez, és akkor miért csak 20 százalék a női sommelier-k aránya?
Illat
A szín után a második lépésként a bor illatának leírására kerülhet sor. Többféle kategorizálás létezik.
Illattípus
Az elsődleges illatok intenzitása és származása a szőlő fajtájától függ.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás