A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
illatos szőlőfajta
Nagybetűs szőlőfajta
Tíz tudnivaló az Irsai Olivérről
Ahogy késő ősszel az új évjárat darabjai egyre nagyobb létszámban tűnnek fel a borkereskedések polcain, úgy lesz mind gyakoribb az Irsai Olivér megjelenése is. Az e szőlőfajtából készült, friss karakterű borok utolsó palackjainak ugyanis igazi szezonjuk, azaz nyár végére ideális esetben el kell fogyniuk. Novemberben már nem azért fogyasztjuk őket, mert hűsítő, laza borokra vágyunk, hanem inkább, hogy kiélvezzük, és feltöltődjünk az új évjárat energiáival. Fussunk most át tíz fontos információt az Irsai Olivér kapcsán!
Tíz tudnivaló a cserszegi fűszeresről
Virágcsokor a pohárban
Ahogy haladunk az októberben, és közeledünk a híres Márton-naphoz, furcsa módon a hűlő időjárás mellett sem csak a testesebb vörös- és fehérborok járnak az ember eszében, hanem az új évjárat első hírnökei. Bár az újborok jó része több szőlőfajta házasításából készül, a cserszegi fűszeres az egyike azon fajtáknak, amelyek az elsők között palackba kerülnek az új évjáratból. Hogy 2012-es darabjait méltóképp köszönthessük, összegyűjtöttünk tíz információt a szőlőfajtával kapcsolatban.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás