A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kötet
Mindig friss alapanyagokból
Kylie Kwong: Kínai konyha - egyszerűen
Egyszer már mi is mutattuk be könyvét. Több mint egy éve az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Szívvel-lélekkel főzni című műve hódította meg a magyarokat. A hódítás sosem vonatkozik azonban mindenkire, hiszen Kylie célja sem az, hogy a világ összes gasztronómiai trendjét, különböző nemzetek ételeit szerettesse meg a föld összes lakójával. Egyszerűbb törekvései vannak: szeretné minél megközelíthetőbbé tenni a közönség számára a kínai konyhát. Nézzük, hogyan sikerül ezt a legújabb kötete, a Kínai konyha - egyszerűen receptjeivel megvalósítani.
Főzzünk a családnak!
Hasznos receptek kézikönyve
Napról napra jelennek meg receptgyűjtemények, szakácskönyvek, hogyan és mit süssünk főzzünk kötetek. Emiatt nehéz is egy-egy különlegességre ráakadni, pláne nehéz a kiadók sorsa velük, hiszen gyönyörű képekkel, izgalmas receptekkel vannak felvértezve e kötetek. De mégis az olvasók hogyan döntsék el, melyik az, amelyiket érdemes nem csak gyorsan a könyvesboltban átlapozni, hanem hazai is vinni? Erre nincs recept, hiszen egyénenként más az ízlésünk, így valaki a klasszikusokat szereti, valaki az egyszerűt, valaki pedig a különlegeset. De vajon mit szeret a családunk?
Egy ital mellett
Rókusfaly Pál interjúkötete
Újságíró, üzletember, zenész, vendéglátós. Sokszínű és változatos azon emberek sora, akik Rókusfalvy Pál első interjúkötetében helyet kapnak. A beszélgetések szinte egy szuszra végigolvashatók, bár temperamentumtól függően egy pohár bor talán kevés hozzájuk, de kettő mindenképp elég lesz.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás