A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kakaó
Csokoládékészítés otthon
Saját készítésű pralinék és bonbonok
A csokoládéról a legtöbb esetben a táblás csokoládé jut az eszünkbe. Tény azonban, hogy ennek, az emberiségre mágikus hatást gyakorló édességnek számtalan megjelenési formája akad. Ott vannak a különböző kakaós sütemények, torták, a forró csokoládék, és persze a bonbonok és a pralinék. Ez utóbbi két műfaj otthon ugyanúgy elkészíthető, akár a korábban felsoroltak, és ideális ajándék lehet az ünnepekre. Ha pedig most belevágunk, a Saját készítésű pralinék és bonbonok című új kötet segítségével még begyakorolhatunk néhány receptet karácsonyig, hogy azután megindulhasson a sorozatgyártás!
Csokoládémágia Csillaghegyen
Szántó Tibor csokoládékóstolója
2008. október 29-én nemcsak a „hagyományos” (már ha létezik egyáltalán ilyen kategória) borfogyasztók érdeklődésére tartottak számot a Terroir Clubban. Bár az este úgy indult, mint sok más rendezvényük: kuriózumokkal teli borsor magyar és európai tételekkel – közöttük három kiemelésre érdemes furmint: egy 2007-es Demeter Kakas, egy szintén 2007-es Hollóvár és egy 1999-es (igen jól írtam) Királyudvar Lapis. A két órás szabad kóstolót követően azonban, ha nem is váratlan, de határozott fordulatot vett az este.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás