A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kamilla
Alföldi kamillavirágzat
Hungarikumaink nyomában 4. rész
Ha valaki kiejti hazánkban azt a szót, hogy kamilla, biztosan mindenkinek beugrik egy kép. Vannak olyanok, akiknek gyermekkori megfázásaik jutnak eszükbe, amikor a kamillából készült tea egy kevés mézzel igen jótékony hatással csillapította le a bennünk tomboló vírusok vagy baktériumok hatását. Vannak olyanok, akik inhalálásra használják, ha köhögni kezdenek, de biztosan akadnak fogyasztói között olyanok is, akik csupán annyit tudnak róla, ha görcsöl a gyomor, érdemes minél hamarabb főzetet készíteni belőle. Gyógyhatását tekintve, beláthatjuk, ez, a hazánkban meghatározott földrajzi területen termő növény megérdemli a hungarikum titulust.
A végeredmény: jó gyümölcs, egyedi bor
Beszélgetés Franz Weningerrel 2. rész
A fiatal soproni borásszal, Franz Weningerrel készített interjúnk első részében arról beszélgettünk, mi keltette fel Franz érdeklődését a biodinamikus filozófia iránt. A következőkben az alternatív mezőgazdasági iskola megismerését folytatjuk. Megtudjuk, mit kell tenni, ha mégis megtörténik a baj, és megjelenik egy fertőzés a szőlőben, és hogy milyenek lesznek az így elkészített, biodinamikus borok.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás