A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
konkoly
A termőhely lenyomata a cabernet franc-on
Gere Attila a villányi franc-ról
Bár szerte az országban egyre népszerűbbek a dűlőszelektált borok, bizonyos tételek esetében pont a több termőterület házasításával létrejövő komplexitás vezethet izgalmas végeredményhez. Gere Attila az eltérő villányi területeknek a borok karakterére gyakorolt hatásáról beszélt a Vinoportnak a legdélibb fekvésű magyar borvidék új bortípusa, a villányi franc kapcsán.
A hagyományok és a család mentén 1. rész
Beszélgetés Gere Andreával
Gere Andrea néhány Budapesten töltött főiskolás év után hamar hazatért Villányba, és ma már a családi pincészetnél dolgozik. Munkája rövid idő alatt vált egyre fontosabbá, nélkülözhetetlenebbé, szakmai hitelességét pedig az idén tavasszal átvett nemzetközi borakadémikus cím is tovább növelte. Andrea számára azonban nemcsak a Gere név továbbvitele fontos, a borvidék presztízséért egy helyi összefogás keretében és a Junibor villányi „összekötőjeként” is sokat tesz.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás