A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
lecsó
A lecsó és a bor
Mit igyunk hozzá?
A nyár elképzelhetetlen nélküle. Paradicsomszezonban illik legalább hetente fogyasztani, hiszen annyira könnyen elkészül, annyira illik a szezonhoz, és persze annyira sokféle van belőle. Mert ugye, annak ellenére, hogy egyszerűnek látszik, hiszen mi van benne: paradicsom, paprika, mégis mindenkinek megvan a saját receptje, gondoljunk csak a harmadik legfontosabb hozzávalóra: a tojásra. Mi a megoldás: anélkül, kevéssel, sokkal? És persze: milyen bor illik hozzá?
Rövid hírek a hazai gasztronómiáról
Hírünket növelő események
Bár az már szinte közhelynek számít, hogy boraink csak itthon világhíresek, valószínűleg a helyzet nem sokban áll másképp ételeinkkel sem. A következő három rövidhír segítségével a világ három pontjára repülünk: a Karib-tengerre, Hollandiába és az Egyesült Államokba. Az utóbbi hónapokban ugyanis mindhárom helyszínen zajlottak nemzeti konyhánkat népszerűsítő programok.
Mit együnk a roséhoz?
Öt egyszerű, nyári vacsora
Ha a tikkasztó nappali kánikula estére maximum enyhül, a jól behűtött roséval – amely a megfelelő hőmérsékletű fröccshöz hasonlóan hamvassá teszi poharunk falát – kizárólag palacknyi mennyiségekben számolhatunk. Mert egyik pohár csúszik a másik után, teljesen észrevétlenül, pláne ha harapunk is hozzá valamit. Azért vigyázzunk a mennyiségekkel, különösen akkor, ha ezután még nekivágunk az éjszakának, mert hallottam már olyan történetet, amely három palack rosével indult és másnap reggel a fodrásznál egy nullás géppel ért véget.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás