A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
méthode ancestrale
Ahol a pezsgő megszületett
A limoux-i Antech pincészet 2. rész
Egy itthon kevéssé ismert, ám pezsgőtörténeti szempontból annál klasszikusabb borvidékkel, Limoux-val és az dolgozó Antech pezsgőházzal ismerkedünk tovább. Miután az előző részben megismertük a hat generációra visszatekintő ház történetét és a portfólió többségét kitevő két pezsgőcsaládot, ma egy igazi kuriozitással folytatjuk, amelyet leginkább almára épülő desszertek mellé érdemes fogyasztani.
Három pezsgőstílus egy háztól
A limoux-i Antech pincészet 1. rész
A családi tulajdonban álló független pincészetet immár a hatodik generáció irányítja, folytatva három különböző pezsgőtípus, a crémant, a blanquette de limoux és egy ősi pezsgőműfaj készítését. Portfóliójuk kilencvenöt százalékát építik fel buborékos tételek, egyetlen csendes boruk a referenciának szánt chardonnay így maximum öt százalékért felel. A pincészet exportvezetője, Arnaud Frédéric Budapesten szeptember 5-én tartott mesterkurzust a Pezsgő Világ rendezvényén, mi ezt megelőzően beszélgettünk vele.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás