A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mónosbél
Szőlőmagolajjal gazdagított sajt
Sándor Tamásnál jártunk 2. rész
A Bükki Sajtok készítőjével, Sándor Tamással készített interjúnk első részében az Egerből Mónosbélre költöző sajtműhelyről beszéltünk. Az új helyszín pedig nemcsak nagyobb alapterületű sajtüzemet jelent, hanem fűszerkertet, levendulát, saját termesztésű gyümölcsöket, kecskét és teheneket is. Tamást a folytatásban arról kérdeztük, honnan érkeznek a sajtkedvelők.
Hegyi tehenek és kecskék
Sándor Tamásnál jártunk 1. rész
Három évvel ezelőtt még az Egerben található műhelyében beszélgettünk Sándor Tamással, akit a Bükki Sajtok készítőjeként már akkor is az ország egyik legelismertebb kézműves sajtkészítőjeként tartottak számon. Azon túl, hogy Tamás olyan hagyományos sajttípusok széles körű hazai megismertetését segíti elő, mint az orda és a zsendice, mégis az érlelt, hegyvidéki sajtokat kötjük leginkább a nevéhez. A Bükki Sajtok azonban manapság már nem Eger belvárosában készülnek, hanem egy birtokon, amelynek a Bükk-hegység délnyugati lejtőjén, a Mónos patak mentén fekvő Mónosbél ad otthont.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás